If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както винаги Еньо слуша простотиите ни и пуска нещо тривиално, но абсолютно.
Опростявайте нещата.
Иначе ще конструирате шотландска гайда с микропроцесор.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
бе аз малко съжалявам за мнението си
защото схемата наистина е полезна за коли различни от нашите - така излиза, че мнението ми е негативно, което съвсем не е така
аз пък мойте фарове не ги гася като дойде този сезон е гася ги но не винаги примерно ако съм постоянно с колата и я оставям за малко като извадя ключа ток никъде няма след това като запаля фаровете пак си светят и нямам никакъв проблем незнам защо са Ви нужни тези схеми и т.н.??
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
А дали има начин да се изключва осветлението на таблото и средната конзола? Щото както всички знаем като се включат фаровете, часовника и дисплея на километража си намаляват яркостта и през деня не се виждат много ясно. Пък и как мразя да ги сменям тия малките крушчици А пък фаровете ги държа винаги включени от ключето щото както каза голямата риба нищо не печелите като ги държите изключени докато върти стартера щото те така или иначе си се изключват в тоя момент.
Има начин,даже се използва само едно реле,но и един диод около 5А.И всичко се връзва в моторния кош,зад единия фар.Даже не се прекъсват никакви жици.
Но пък вечер трябва да вкл.копчето на фаровете за да ти светне дисплея.
Аз за това я направих след ключа ,за да ми пуска и осветл.на таблото.
А не може ли закъснителното реле за време да взима ток за управляващата верига от лампата на акумолатора.Тоест като изгасне да се включи релето и да запали фаровете.
"la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство
А не може ли закъснителното реле за време да взима ток за управляващата верига от лампата на акумолатора.Тоест като изгасне да се включи релето и да запали фаровете.
Всичко може, въпрос на желание. По-нагоре е написано как става.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
мисля че е така при всички или поне при нашите идеята като цяло е добра ама незнам дали си заслужава какво толкова да си ги цъкаш всеки път? по принцип ако са постоянно вкл. когато въртиш да палиш не се ли натоварва бобината затова ли си слагате тея схеми с релета и такива неща?
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
На повечето алфи и фиати фаровете си светят докато стартера върти. Това не е най удачния вариант според мен, но щом са го направили така значи може.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment